2017 ble nok et godt år for Kraft Finans. Vi fortsetter den flotte veksten fra tidligere år og økte i fjor omsetningen med 25 prosent. Kraft Finans forvalter nå over 3,5 milliarder kroner for sine kunder.

– 2017 var et godt år for oss. Omsetningen økte fra 56 til litt over 70 millioner kroner. Det er vi veldig fornøyd med, sier Sveinung Byberg, administrerende direktør i Kraft Finans, til Aftenbladet som denne uken omtalte den flotte veksten.

Byberg uttalte også at selskapet brukte fjoråret til å investere i vekst og har derfor styrket organisasjonen med flere ansatte. Nå har Kraft Finans rundt 40 ansatte fordelt på kontorer i seks byer; Stavanger, Sandnes, Ålesund, Trondheim, Oslo og Tromsø.

– Vi har ansatt flere dyktige formuesforvaltere fra noen av Norges største finansinstitusjoner og har fokusert på å styrke vår lokal tilstedeværelse. Det bidro til vekst i antall kunder og kundemidler under forvaltning. Selskapet fikk også en solid vekst innen tjenesten aktiv forvaltning, og hentet i underkant av 1 milliard innen dette området. Dette er et område hvor Ross Porter er forvalter, sier Byberg.

Før skatt leverte Kraft Finans et resultat på 7,7 millioner kroner.

 

Her kan du lese Aftenbladets artikkel i sin helhet (krever abonnement)