I artikkelen i Stavanger Aftenblad kan du blant annet lese dette:

Kraft Finans blar opp over 600 millioner kroner for et kontorbygg i Tønsberg – selskapets største investering noensinne. Nå er eiendomsporteføljen oppe i 4,6 milliarder kroner.

– Vi er veldig glade for at vi nok en gang lyktes med en stor eiendomsinvestering. Dette er et av de mest populære produktene hos kundene våre, og vi kommer til å utvide eiendomsporteføljen ytterligere i år og dermed opprettholde vår markedsandel, sier administrerende direktør i Kraft Finans, Sveinung Byberg, til Aftenbladet.

– Dette er en eiendom som passer godt inn i vår strategi. Den har en stor del av offentlige leietakere, attraktiv prising, høy standard og gir god løpende avkastning til våre investorer. Den passer godt inn i eiendomsporteføljen vår, sier investeringssjef Stian Pedersen.

I tillegg til Kraft Finans eiendomssatsing er også den strålende starten til Kraft Høyrente omtalt:

10. januar var avkastningen på 3,48 prosent – noe som gjør Kraft Høyrente til det beste norske høyrentefondet målt i avkastning siden oppstart.

– For at vi skal fortsette å lykkes med å levere god avkastning er det viktig med handlingsrom. Den mister vi hvis fondet blir for stort. Alt handler om å skape best mulig risikojustert avkastning for kundene våre, sier porteføljeforvalter for Kraft Høyrente, Øivind Thorstensen.

Her kan du lese hele saken:

Aftenbladet: Kraft Finans blar opp over 600 millioner for kontorbygg