Kraft Finans har hatt stor suksess med investeringer i næringseiendom. Forrige prosjekt ble utsolgt på rekordtid og nå har vi klart nok et prosjekt med 100 prosent statlige leietakere.

Klikk her for å lese mer om det nye prosjektet: Ski Etatbygg AS: 

Kraft Finans har de siste årene satset på å kunne tilby kundene muligheten til å investere i næringseiendom.

Denne satsing har vært vellykket og har blitt et av de mest etterspurte produktene hos kundene.

– Vi er veldig fornøyd med den satsingen vi har gjennomført på eiendom. Som produkt har eiendom blitt veldig godt mottatt av våre kunder, sier Stian Pedersen, investeringssjef i Kraft Finans.

Stian Pedersen, investeringssjef i Kraft Finans.

Trykk her for å lese mer om Kraft Finans eiendomssatsing

I september ble emisjonen i Lillehammer Etatbygg AS utsolgt på rekordtid. Tegningsfristen var opprinnelig på seks uker, men etter kun 17 dager var prosjektet fulltegnet. Lillehammer Etatbygg AS er et næringsbygg der 100 prosent av leietakerne er statlige og der det gjenstår 15,8 år av leiekontrakten med Statens Vegvesen.

Slike investeringer gir kundene en diversifisering som er fornuftig innenfor en lang investeringshorisont.

– Derfor er vi nå veldig glad for å kunne tilby kundene et nytt prosjekt, som denne gangen er lokalisert i Ski utenfor Oslo. Også dette er et prosjekt med 100 prosent statlige leietakere, og med mange år gjenstående på leiekontrakten, sier Pedersen.

Ved å trykke her kan du sjekk om eiendomsinvestering passer for deg

I dag har Kraft Finans cirka 2000 kunder, og mange av dem har investert i eiendom.

– En typisk kunde er en person, familie eller selskap som har overskuddslikviditet. De ønsker eiendom som en god diversifisering til resten av investeringsporteføljen sin, sier Pedersen og legger til:

– Næringseiendom er en aktivaklasse som kan egne seg for mange, men ikke alle har mulighet til å kjøpe seg et eget næringsbygg. Dette løser vi ved at kundene heller kjøper aksjer i et selskap eller fond som eier en næringseiendom.

Denne lenken gir deg en oversikt over tidligere eiendomsprosjekt