Fra 1. februar kan du selv bestemme hvem som skal forvalte innskuddspensjonen fra din arbeidsgiver, og vi i Kraft Finans har gleden av å informere om at også vi kommer til å tilby egen pensjonskonto (EPK) for våre kunder.
Det betyr at du som kunde, i samarbeid med rådgiveren din i Kraft Finans, nå kan få en bedre oversikt over pensjonssparingen din. Du får samlet hele pensjonssparingen din på et sted og forvaltet pengene dine i tråd med dine egne ønsker og preferanser.

Hva er EPK?
EPK er en konto der innskuddspensjonen (fra nåværende arbeidsgiver) kan samles sammen med PKB (Pensjonskapitalbevis), gammel IPS (avviklet 01.11.17) og IPA.
Fripoliser, offentlig tjenestepensjon (OTP) og hybridordninger vil ikke omfattes av EPK.

Hva må jeg gjøre?
Hvis du allerede har flyttet PBK til Nordnet, må du i perioden 1. februar til 1. mai reservere deg mot sammenslåing av PKB og innskuddspensjonen.  Hvis du ikke reserverer deg, vil eksisterende PKB slås sammen med innskuddspensjonen din, og flyttes tilbake til der arbeidsgiver har innskuddspensjonen din plassert i dag. Dette vil skje automatisk med alle PKB-kontoer som ikke er reservert.

Din rådgiver i Kraft Finans vil kontakte deg og bistå med alt det praktiske rundt dette. Du som kunde vil dermed få den samme gode oppfølgingen for EPK som du allerede har for de andre produktene hos Kraft Finans.

Ønsker du mer informasjon om dette kan du ta kontakt med en av våre rådgivere.

Mvh
Kraft Finans