I Kraft Finans er vi alltid på jakt etter dyktige rådgivere. Våre investeringsrådgivere er autoriserte, godt utdannet og har lang erfaring.

I Kraft Finans tilbyr vi et konkurransedyktig- og godt kompetansemiljø. Vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av våre ansatte og for nyansatte har vi et eget introduksjonsprogram.

Er du vår nye dyktige rådgiver?

Da er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad og CV på jobb@kraftfinans.no. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Om Kraft Finans

I Kraft Finans skaper vi langsiktige verdier for våre kunder. Gjennom en helhetlig rådgivningstjeneste innen formuesforvaltning kan vi tilby et stort utvalg av eksterne produkter og egen forvaltning. Som selvstendig aktør kan vi velge de leverandørene vi tror på – enten det er egen forvaltning eller eksterne produkter. Sammen skreddersyr vi en portefølje tilpasset den enkelte kunde sine mål og preferanser.

I henhold til gjeldende lovgivning driver likevel Kraft Finans en leverandøravhengig virksomhet. Dette gjelder samtlige produkter og tjenester.

Kraft Finans har kontorer i Oslo, Tromsø, Trondheim, Ålesund, Bergen og Sandnes.

Vi er hovedsaklig på jakt etter rådgivere med et etablert nettverk og som bør kunne representere en forvaltning på 100 millioner kroner i løpet av en 12-24 mnd. periode.

Vi tilbyr

  • Gode betingelser for de rette kandidatene
  • En interessant og utfordrende stilling i et selskap i vekst
  • Arbeidssted vil være ved vårt kontor i enten Sandnes, Oslo, Bergen, Tromsø, Ålesund, Trondheim.

Søknad og CV sendes til: jobb@kraftfinans.no

 

For mer informasjon kontakt daglig leder ved de respektive kontorene:

Oslo:
Anders Gøllner.
E-post: ag@kraftfinans.no
Telefon: 957 52 113

 

Sandnes:

Alf Rune Svee

E-post: afsvee@kraftfinans.no

Telefon: 993 12 388

 

Tromsø:

Ronny Hansen

E-post: rhansen@kraftfinans.no

Telefon: 412 12 164

 

Ålesund:

John Jørgenvåg

E-post: john.jorgenvaag@kraftfinans.no

Telefon: 905 82 202

 

Trondheim:

Morten Aune

E-post: maune@kraftfinans.no

Telefon: 997 03 097

 

Bergen:

Espen Aasebø

E-post: espen.aasebo@kraftfinans.no

Telefon: 410 61 823

 

Kristiansand:

Hallstein Holbell

E-post: hallstein.holbek@kraftfinans.no

Telefon: 474 54 400

Om arbeidsgiveren

Kraft Finans AS ble stiftet i 2001 og er et norsk verdipapirforetak som tilbyr finansiell rådgivning til formuende privatpersoner, selskap og stiftelser. Selskapets største eier er Bjørn Maaseide gjennom sitt selskap Maaseide Promotion AS.
Kraft Finans AS tilbyr tjenestene investeringsrådgivning, mottak/formidling av ordre og aktiv forvaltning. Selskapet etablerte i 2018 Kraft Fondene. Første fond ut var Kraft Global og i 2019 ble også rentefondet Kraft Høyrente lansert. Dette vil være et satsingsområde i årene som kommer og målet er å bli en stor aktør på det nordiske fondsmarkedet.
Kraft Finans AS er også en av initiativtakerne bak etableringen av Kraft Bank AS. En
Vi har kontorer i Tromsø, Trondheim, Ålesund, Oslo, Bergen Kristiansand og Sandnes. Det er 45 heltidsansatte i selskapet.
Kraft Finans AS forvalter og gir råd til 5000 kunder som samlet har plassert cirka 7 milliarder kroner til forvaltning. Kundetilfredsheten hos kundene måles jevnlig og er på over 82 poeng av maksimalt 100 poeng. Selskapet har vokst betydelig den senere tid og har ambisjoner om videre vekst i det norske markedet.