Kristoffer Steen, Jonas Vikse, Hallstein Holbek og Astrid Nuland.
Kraft Finans fortsetter å vokse, og vi er veldig fornøyde med å ønske Jonas Vikse og Kristoffer Steen velkommen til vårt Kristiansand-kontor. 
 
Sammen med daglig leder, Hallstein Holbek og Astrid Nuland er de nå en del av Kraft Finans offensive satsing på Sørlandet.
 
Jonas har solid erfaring som rådgiver i Storebrand og Gjensidige. I sistnevnte selskap var han investeringsrådgiver og teamkoordinator, med ansvar for opplæring og trening av rådgivere. Kristoffer har opparbeidet sin erfaring igjennom flere år i Nordea og Danske Bank, og har jobbet med områder som sparing og investering, kreditt og en helhetlig økonomis rådgivning.
 
Det er nå ganske nøyaktig ett år siden vi åpnet kontoret vårt i Kristiansand, og vi er veldig fornøyde – og ikke minst takknemlige for hvordan vi har blitt mottatt på Sørlandet.
 
Både Jonas og Kristoffer blir to viktige brikker i Kraft Finans framtidige satsing på Sørlandet. Teamet i Kristiansand skal tilby investeringsrådgivning som skal gi kundene våre diversifisering, trygghet og spennende investeringsmuligheter.
 
Velkommen Jonas og Kristoffer!