Har du lyst til å være med å bygge en nasjonal aktør innen forsikringsmegling?

Kraft Forsikringsmegling har de siste årene opplevd sterk vekst, og sammen med Kraft Finans ser vi store muligheter for økt vekst, samt å posisjonere oss som en nasjonal forsikringsmegler. I den forbindelse er vi nå på jakt etter erfarne forsikringsmeglere som bistår våre kunder med rådgivning innen både skade- og person-/pensjonsforsikring.

Vi er på jakt etter personer som er selvstendige, strukturert og engasjert. Ser du viktigheten av et godt samarbeid og kommunikasjon, for å oppnå gode resultater, og vil bidra til å videreutvikle en kultur der tillit og forståelse står sentralt i gjennomføring av våre oppgaver- er du den rette personen for oss!Som forsikringsmegler hos oss blir du ansvarlig for en egen kundeportefølje, du vil være en aktiv bidragsyter i salgsprosesser for å sikre nye oppdrag og porteføljevekst.Vi kan tilby en variert, spennende og ikke minst morsom arbeidshverdag i et selskap der både faglig og sosial utvikling er veldig viktig.Vi er et ungt og nytenkende miljø som ønsker å utfordre et konservativt og tradisjonelt marked ved bruk av innovative løsninger, som er til fordel både for oss som selskap, men også for våre kunder. Vi liker mennesker som er innovative og som våger å se nye muligheter.Som forsikringsmegler hos oss kan du være med å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi har planer om ekspansiv vekst og du vil aktivt være med å påvirke hvordan vi sammen kan lykkes med å nå våre mål. Reiseaktivitet må regnes med da vi har kunder i hele Norge. 

Vi jobber i team, tett på kunder, samarbeidspartnere, leverandører og øvrige kollegaer i Kraft Finans-konsernet. Vi deler på vår kompetanse, også på tvers av våre forretningsområder for å se på totaliteten for våre kunder.

 

Vi søker en person som er villig til å gi det lille ekstra og har store ambisjoner.

Ønskede kvalifikasjoner:

·        Du har gjerne flere års erfaring innen forsikring/bank

·        Gode ferdigheter i Excel

·        Erfaring innen forsikring/finans/økonomi er en fordel, men det er ikke et absolutt krav

·        Gode, dokumenterbare resultater fra salg og kunderådgivning

·        God forståelse for digitale verktøy

·        Evne til å skape relasjoner og tillit

·        Kommuniserer godt på tvers av organisasjonen

 

Personlige egenskaper:

·        Strukturert og målbevisst

·        Sosial bidragsyter

·        Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

·        Ambisiøs, sulten og trigges av gode resultater og leveranser

·        Serviceinnstilt og løsningsorientert

·        Trives med å jobbe i team og skape resultater sammen.

 

Vil kan tilby:

·        Høyt fokus på sosial trivsel og faglig utvikling

·        Store utviklingsmuligheter

·        Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsbetingelser

HER KAN DU SØKE STILLINGEN

Om arbeidsgiveren

Kraft Forsikringsmegling en del av Kraft Finans.
Kraft Forsikringsmegling AS er et datterselskap av Kraft Finans AS. Kraft Forsikringsmegling AS ble etablert som forsikringsmegler med konsesjon fra Finanstilsynet i 2017. Mai 2023 ble selskapet en del av Kraft Finans AS.
Vi er en uavhengig rådgiver som skreddersyr og fremforhandler gode forsikringsløsninger for din bedrift og dine ansatte. Vi tar kun betalt om vi sammen med deg som kunde oppnår besparelse i form av både tid og penger. Forsikringsmegling retter seg primært mot bedrifter, men vi tilbyr også vår tjeneste og ekspertise mot private kunder med noe «utvidet behov».

HER KAN DU SØKE STILLINGEN