Rådgiverne i Kraft Finans påvirker fremtiden til generasjoner. Nå er vi på jakt etter flere som drømmer om å forvalte store formuer. Vårt nyetablerte Bergen-kontor skal ansette fire nye formuesforvaltere.

– Vi har som mål å vokse og er veldig fornøyd med å endelig etablere nytt kontor i Bergen. Vi er derfor på jakt etter personer som allerede har etablerte nettverk, og som effektivt kan bygge opp sine egne kundeporteføljer i norges nest største by, sier Sveinung Byberg, administrerende direktør i Kraft Finans.

Kraft Finans har i dag en spennende produktpakke de kan tilby kundene. Spesielt investering i næringseiendom har vært en investering som kundene har fått god avkastning på de siste årene.

– Vi er veldig fornøyd med den satsingen vi har gjennomført på eiendom. Som produkt har eiendom blitt veldig godt mottatt av våre kunder. Slike investeringer gir kundene en diversifisering som er fornuftig innenfor en lang investeringshorisont, sier Byberg, og legger til:

– Dette er ofte eiendomsprosjekt med 100 prosent statlige leietakere, og med mange år gjenstående på leiekontrakten, noe som gir kundene trygghet og forutsigbarhet, sier Byberg.

Maaseides finanssatsing

Kraft Finans er en av Bjørn Maaseides store satsinger innen finans, og han eier i dag 45 prosent av selskapet. Maaseide er i tillegg styremedlem i selskapet.

Etter at han la sandvolleyballkarrieren på hylla, har Maaseide bygget seg opp en karriere som investor. Han har derfor god erfaring med hva som ligger i god økonomisk rådgivning.

– Kraft Finans har vært en veldig interessant reise. Det er ikke mange år siden det jobbet sju personer i selskapet. Nå har vi kontorer i seks forskjellige byer i Norge, om lag 5 milliarder kroner under forvaltning og som mål å vokse enda mer i årene som kommer, sier Maaseide, og fortsetter:

– I Kraft Finans hjelper vi ikke bare kundene våre med å bygge formuer, men vel så viktig er det å bevare og utvikle verdiene deres. Derfor legger vi stor vekt på å tilby dem en skikkelig og ordentlig rådgivning, som hele tiden foregår innenfor trygge rammer, sier Maaseide.

Formuesforvalter i Kraft Finans
I dag har Kraft Finans over 2000 kunder, fordelt over hele Norge, og med betjening fra kontorer i Oslo, Sandnes, Trondheim, Ålesund, Bergen og Tromsø.

Det å være formuesforvalter i Kraft Finans krever høyere utdanning innen finans og økonomi. Søkere bør også ha bestått AFR-sertifisering, men for den rette kandidaten vil selskapet legge til rette for sertifisering. Faglig kompetanse og integritet verdsettes høyt i Kraft Finans, og selskapet har i dag et lønnssystem som gir gode muligheter.

– Hos oss har rådgiverne en god grunnlønn, og vi har i tillegg et bonussystem som byr på store muligheter for de rådgiverne som lykkes med å bygge seg opp gode kundeporteføljer, og samtidig gir gode investeringsråd, forteller Byberg.

Nå ønsker altså Kraft Finans å nå ut til enda flere kunder, og derfor åpner vi nå for nyansettelser.

 

Send inn søknad og CV til: jobb@kraftfinans.no

Søknadsfrist: Snarest

 

For mer informasjon om stillingene kontakt daglig leder i Bergen:

Bergen: 
Espen Ravnanger Aasebø
E-post: era@kraftfinans.no
Telefon: 410 61 823