Vi er veldig stolte over at vi kan ønske Hallstein Holbek og Astrid Nuland velkommen til vårt Kristiansand-kontor. Både Hallstein og Astrid har lang erfaring med formuesforvaltning og begge kommer til å spille sentrale roller i Kraft Finans videre satsing på Sørlandet.

Siden oppstarten i fjor høst har vårt Kristiansand-kontor blitt tatt godt imot på Sørlandet. Kontoret har allerede fått mange nye kunder. Kontoret kommer til å spille en viktig rolle i Kraft Finans offensive planer for fremtiden.

Kraft Finans satser over hele Norge – og kontoret i Kristiansand sørget for at selskapet endelig er landsdekkende. Fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør, har Kraft Finans nå syv kontorer i Norge. Vi har allerede flere kunder fra Agder-området, men igjennom ansettelsen av Hallstein og Astrid kan vi nå enklere tilby formuesforvaltningen vår til enda flere sørlendinger.

Sammen skal de gi kundene en helhetlig rådgivningstjeneste innen formuesforvaltning, tilpasset den enkelte kundes behov. Kraft Finans har tilgang til noen av de mest anerkjente forvaltningsmiljøene, og driver i tillegg en veldig solid satsing innenfor Corporate Finance, der kundene våre har fått tatt del i flere spennende investeringer innenfor eiendom.

Kristian Willumsen har som daglig leder gjort en strålende jobb med å få Kraft Finans etablert på Sørlandet, men kommer nå til å redusere pendlingen mellom Sandnes og Kristiansand, og derfor er det naturlig at Hallstein Holbek nå overtar som ny daglig leder ved Kristiansand-kontoret.

Nå skal Hallstein og Astrid dra vårt Kristiansand-kontor videre og sørge for at enda flere personer og selskaper på Sørlandet blir presentert Kraft Finans’ rådgivning og produktspekter! 😊

Vi gleder oss til fortsettelsen!